Tuesday, July 19, 2011

..8th MoNThiveRsary..



Assalamua'laikum and have a gud day 2day..

Waahhhh..cam tak caye je..arini dah 19 JulY 2011..genap 8 bulan being a wife to my dear hubby arafat muhammad...rasa cam baru jew kawen semalam..(ececece..ye la tu baruu) hehehe... so,arini juz nk preview balik saat2 indah ketika kami diijabkabul kan..wahh ayat xley blah..hehe.. hurm..mmg xley lupa saat dalam masjid tuh time my dear hubby sedang di 'lecture' oleh tok imam n get ready for akad nikah..wahhh.. dalam hati ALLAH saja yg tau mcm2 feeling sume kuar..hehehe...neves tu jgn citer la..konpem punye..hurm..jom tgk my precious moment pic.. soleminazation day..

huhu..ape la agaknye yg tok imam dok tanye eh??

hemo..hemo..byk nye nk kene sainnn..


lord of the rings time..hehe



Alhamdulillah..selamat lah sudah..

(hehe..gambar berdua xde ke??haishh..tgk la sbelah tu ye...)


Tq for lalulalang here...(^^,)

NEW LOOK!!!...

Assalamua'laikum n a very gud day!!

Wahhh..harini mmg xde mood sungguh..disebabkan x boleh tdo,lalu saje je test power n memandai men'decorate' my blog yang dah lame terkubur macam bubur..heee... hurm so,what do u think..ok ke tidakkk??hehehe..kalo ok angkat dua2 kaki ye..kalo tidak sila gerak kan telinga anda..(^,^) haa..cecube cecube, tgk boleh gerak ke tak..hehe..

konklusi nye, selepas siap decorate blog neh, rasa cam happy je coz so colorful..hehe
and now rasa nya leh tdo dgn tenang dan mimpi yg indah2 sambil tersenyum dengan lebar nye..(^_____________________^) (amekaw lebar nye senyuman itu..hehe)

ok lah..2 b kontiniuw tomolo..daa~

(-.-)Zzzzz...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...